Matematik

matematik geometri

02. september 2012 af Sektion12 (Slettet)

Hej har virkelig brug for hjælp til opg. 4.2

Vedhæftet fil: matematik.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2012 af exatb

tg30 = x/3m

x =3*tg30 = 1,73


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. september 2012 af mathon

     du har en retvinklet trekant hvori en spids vinkel er 60º

     hvor stor er så den anden spidse vinkel
     og dennes supplementvinkel?

 

    

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. september 2012 af Krabasken (Slettet)

Betragt den hvide retvinklede trekant hvori der står "Taghældning"
 

Den har en vinkel på 90 gr. og en på 30 gr. - hvorfor < u må være 60 gr. (vinkelsum 180)
 

Da u og v tilsammen er 180 gr. må < v være (180-60=) 120 gr.


Skriv et svar til: matematik geometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.