Fysik

hjælp til omregning fra densitet til SI-enhed

03. september 2012 af saamp (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej allesammen

Jeg søger hjælp til en opgave jeg er stødt på i 1.g fysikbogen Fysik AB bogen1, s. 17.

Opgaven er følgende:

Omregn følgende hastigheder til SI-enhed

1. v= 58  km/h

2.v= 1,12 km:h

(/ og : betyder en divisionsstreg )

opgaven forinden har været:

Beregn hastigheden v i SI- enhed i følgende tilfælde

1. l =843 m         t=38 s

den har jeg ved hjælp af udregningen fået til at give:

v= l/t = 843m:38s = 2,22 X 10-2 m/s

jeg kunne forestille mig det var noget med at regne baglæns. Jeg søger derfor hjælp til denne opgave

 

mvh Sanne


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2012 af Singlefyren (Slettet)

Nederst: du mener nok 2,22*102 m/s eller 22,2 m/s !!

Omregn 58 km/t til m/s

= 58 * 1000m / 3600 s = ____ m/s

 


Skriv et svar til: hjælp til omregning fra densitet til SI-enhed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.