Matematik

Ligninger

04. september 2012 af emilieface (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej. Jeg har en ligning, som jeg ikke rigtig kan komme videre med. Håber i kan hjælpe. 

Opgaven lyder: isoler den positive størrelse n af ligningen: f=R*Z2*c*(1/n2-1/n12

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2012 af mathon

 

                     1/n2-1/n12 = f/(R*Z2*c)

                     1/n2 = (f/(R*Z2*c) + 1/n12)

                     n2 = (f/(R*Z2*c) + 1/n12)-1


                     n = (f/(R*Z2*c) + 1/n12)-(1/2)

                     n = (f/(R*Z2*c) + 1/n12)-0,5


Svar #2
04. september 2012 af emilieface (Slettet)

Super mange tak :-)


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.