Matematik

Tangent til parabel

06. september 2012 af AndersRD (Slettet) - Niveau: A-niveau

Parablen med ligningen y = ax2 + bx + c  tangerer linien y = x i (0,0). Desuden er y = 2x - 3 tangent til parablen. Beregn konstanterne a,b og c.


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2012 af peter lind

Du har at y(0) = 0

y¨(0) = 1

og y(x) = 2x-3 har netop en løsning


Skriv et svar til: Tangent til parabel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.