Matematik

Førstegradsligning

06. september 2012 af hejfjolle (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal i en matematik opgave gøre rede for at denne ligning: (x-1)*(4x-8)=0 giver x = 2, men desværre kan jeg ikke få resultatet til det. 

Nogen der kan hjælpe? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2012 af YesMe (Slettet)

Nulreglen. sfkdaopfko kfop skgopsfk opsk opdkt ophp


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. september 2012 af SuneChr

# 0  Der er tale om en 2.gr. ligning og ikke en 1.gr. ligning, som overskriften antyder.

# 1  Nulreglen er rigtig at benytte, men hvad byder du ellers på?


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. september 2012 af HenrikKrog (Slettet)

Løsningerne er er x = 1 og x = 2

Det er en andengradsligning.


Skriv et svar til: Førstegradsligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.