Matematik

Vektor regning

06. september 2012 af annekrogh93 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Har denne opgave, som er det sidste i afleveringen, og som jeg ikke kan finde ud af, derfor søger jeg HJÆLP! :)

opgaven lyder således:

En trekant har punkterne A(0,0), B(5,2) og C(3,t)

c) Beregn t, så C ligger på linjen AB

 

på forhånd mange tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2012 af mathon

   linjen gennem A(0,0), B(5,2)
   har ligningen

                                  l:   y = (2/5)x

   at C(3,t) ligger på linjen l,
   kræver

                                      t = (2/5)·3

                                      t = 6/5
 


Skriv et svar til: Vektor regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.