Matematik

Kinas Verdensøkonomi

08. september 2012 af annekrogh93 (Slettet) - Niveau: B-niveau

har følgende opgave i en matematik aflevering, jeg simpelhen ikke kan huske noget som helst om, da dette emne ligger laaaangt væk, derfor håber jeg på lidt hjælp :)

I en model for Kinas andel af verdensøkonomien, antages det , at: 
g(t) = 3,7*1,081^t 
Hvor g(t) betegner Kina andel af verdensøkonomien (målt i procent) til tidspunktet t (målt i antal år efter 1999)

a) beskriv, hvad konstanterne 2,7 og 1,081 fortæller om udviklingen i Kinas andel af verdensøkonomien. 

b) bestem den tid, der får, før Kinas andel af verdensøkonomien er fordoblet. 

 

 

 

HÆLP, på forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2012 af nielsenHTX

a)

b=3,7 og betyder at i år 1999 har kina en af del på 3,7%.

a=1,081 betyder at andelen stiger med 8,1% om året.

b) slå "fordoblingskonstant" op i indekset i din bog.


Skriv et svar til: Kinas Verdensøkonomi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.