Matematik

Isolering

09. september 2012 af Risagermikkel (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvis jeg har disse her to formler og skal bestemme P udtrykt ved R og U hvordan/hvad skal jeg så gøre for at kunne bestemme det

P=U*I  og R=U/I
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

Isoler I af formlen R = U/I og indsæt det i udtrykket for P.


Brugbart svar (1)

Svar #2
09. september 2012 af exatb

R = U/I

I = U/R

 

P = U*I

P = U *U/R

P = U2/R


Svar #3
09. september 2012 af Risagermikkel (Slettet)

Super mange tak begge to


Skriv et svar til: Isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.