Matematik

Løs ligningen har regnet den vil bare være sikker.

09. september 2012 af Basseluft (Slettet) - Niveau: B-niveau

3(2x+1) = 4x+9
6x+3 = 4x+9
6x+3-3-4x = = 9-3
2x = 6
2x/2 = 6/2
x = 3 

er det helt forkert ? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2012 af PeterValberg

Det er korrekt

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
09. september 2012 af Basseluft (Slettet)

Super :)
 


Skriv et svar til: Løs ligningen har regnet den vil bare være sikker.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.