Matematik

nulpunkt

09. september 2012 af Kaan* (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej hvordan viser man at 2 er nulpunkt i polynomiet g(x)= x3-4x2-4x+16

uddybende svar :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2012 af nielsenHTX

ja det kan gøres ved at løse ligningen g(x)=0 eller du kan se om g(2)=0 ??


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. september 2012 af Andreww (Slettet)

g(x) har nulpunkt når g(x) = 0

Indsæt derfor x=2 og se om det giver 0.


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. september 2012 af peter lind

Man beregner g(2). Hvis resultatet er 0 er 2 et nulpunkt


Skriv et svar til: nulpunkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.