Matematik

parabel

09. september 2012 af Kaan* (Slettet) - Niveau: A-niveau

Gør rede for linjen og parablen  skærer hinanden i 2 punkter. y= -x2+4x-7 og y=-4x+3

 

TAK PÅ FORHÅND:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2012 af nielsenHTX

sæt du 2 ligninger lig med hinanden og løs så ligningen, det skal give 2 løsninger.


Svar #2
09. september 2012 af Kaan* (Slettet)

jeg får det til -x2+8x+10 d=82-4*-1*10= -600 det vil sige inden løsning.


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. september 2012 af nielsenHTX

#2 din c værdi er ikke rigtig, -7-3=-10, prøv på så igen :)

desuden er 82-4*-1*10 ≠ -600


Skriv et svar til: parabel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.