Matematik

Komplekse tal og absolutværdi ligning

09. september 2012 af Lescort - Niveau: Universitet/Videregående

hej,

Jeg har brug for lidt hjælp her.

Jeg har den ligning hvor jeg skal finde hvad er kompleks løsning til den.

Ix+3I=5  jeg forstå at fra x til 3 er afstanden er 5, er det ikke rigtigt?? Men jeg ved ikke metoden hvordan man finde kompleks løsningen her.

Håber i kan hjælpe .0)

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2012 af peter lind

Du skal omskrive ligningen. Jeg vil hellere bruge standarten for ey kompleks tal z = x+iy. det giver z+3 = x+3+iy. Det kan du så bruge formlen for den numeriske værdi af et kompleks tal på


Skriv et svar til: Komplekse tal og absolutværdi ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.