Matematik

Hjælpp

09. september 2012 af Kaan* (Slettet) - Niveau: A-niveau

løs ligning x2+2x-3= 0

er det rigtigt

d= 22-4*1*(-3)

d= 0

en løsning

-b/2a

-2/2*1

-2/2 = -1

Er der så mere jeg skal have med


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

Diskriminanten d er ikke beregnet korrekt. Her er d > 0 .

Du har åbenbart ikke gjort prøve med din fundne løsning.


Skriv et svar til: Hjælpp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.