Matematik

hjælp

12. september 2012 af Aleynaa

Hej.. Nogen som kan hjælpe med den vedhæftede fil :) ?

Vedhæftet fil: Udklip78.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2012 af peter lind

En  fremskrivningsfaktor er et tal der ganges på den oprindelige for at få en ny. Jo større fremskrivning jo større bliver resultatet. Se efte det på kurverne


Svar #2
12. september 2012 af Aleynaa

FOrstår det ikke:S er det f


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. september 2012 af peter lind

Prøv at se på værdierne i starten af kurverne. De er så vidt jeg kan se ens. Gå derefter et stykke frem ad x aksen. Hvilken af de 3 funktioner er ganget med det største tal og dermed blevet størst


Svar #4
12. september 2012 af Aleynaa

Jamen er det så g?


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. september 2012 af peter lind

Hvorfor tror du det ?


Svar #6
12. september 2012 af Aleynaa

Er det ikke g som er ganget med det største tal? altså jeg forstår ikke helt om jeg har forstået det:S


Brugbart svar (0)

Svar #7
12. september 2012 af peter lind

Nu er grafikken meget utydelig og jeg kan kun se kurven tydelig for g. Hvis bogstavplaceringen stemmer med kurvernes forløb er g ikke den der der ganges med det største tal


Svar #8
12. september 2012 af Aleynaa

skal man bruge en formel til at løse opgaven eller skal man aflæse den fra grafen?  jeg forstår det ikke


Brugbart svar (0)

Svar #9
12. september 2012 af jnl123

man kan aflæse det på grafen. Jo større fremskrivningsfaktor, jo 'højere' er grafen.


Brugbart svar (0)

Svar #10
12. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

De tre funktioner er alle tre aftagende eksponentialfunktioner af formen b·ax med b > 0 og 0 < a < 1 . Konstanten a kaldes fremskrivningsfaktoren.


Svar #11
12. september 2012 af Aleynaa

Hvordan jeg forstår det ikke aarhh:S


Brugbart svar (0)

Svar #12
12. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

#11

Alle tre funktioner har samme funktionsværdi for x = 0, dvs de tre funktioner har samme positive værdi for b (se #10). For x = 1 har en sådan eksponentialfunktion værdien b·a . Ved at se på funktionsværdierne for de tre funktioner for x = 1, bør du således være i stand til at afgøre, hvilken af de tre funktioner, der har den største værdi for a.


Svar #13
12. september 2012 af Aleynaa

Er det h, fordi den har den største værdi for a?


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.