Matematik

Procentregning

13. september 2012 af rami452 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej allesammen

Er der nogen af jer der ved, hvordan man finder ud af, hvor mange procent et tal er større end et andet f.eks. Hvor mange procent er 20 større end 5.

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2012 af mathon

   

                   stigning                                          (20 - 5) = 15

                   relativ stigning                                (20 - 5)/5 = 15/5 = 3

                   relativ stigning i procent                 ((20 - 5)/5)·100% = 3·100% = 300%


Svar #2
13. september 2012 af rami452 (Slettet)

4 gange


Brugbart svar (1)

Svar #3
13. september 2012 af Singlefyren (Slettet)

forskel/oprindelige * 100=   15/5*100 = 300%

Den er ikke 4 gange større end. Den er 4 gange så stor som. altså 3 gange større end = 300%.


Skriv et svar til: Procentregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.