Matematik
Integralregning
11. september 2005 af
trompeter (Slettet)
I intervallet 0:1 har jeg: s(x+1)*3^x
jeg sætter f(x)= 3^x F(x) = 3^x/ln3
g(x)= x+1 g'(x)= 1
jeg får [(3^x/ln3)*(x+1)](1:0) - (1:0)s 3^x/ln3*1)
Jeg kan ikke finde ud af hvordan jeg kommer videre her...skal jeg bare indsætte grænserne, eller bliver jeg nødt til at integrere [(3^x/ln3)*(x+1)] igen?
jeg sætter f(x)= 3^x F(x) = 3^x/ln3
g(x)= x+1 g'(x)= 1
jeg får [(3^x/ln3)*(x+1)](1:0) - (1:0)s 3^x/ln3*1)
Jeg kan ikke finde ud af hvordan jeg kommer videre her...skal jeg bare indsætte grænserne, eller bliver jeg nødt til at integrere [(3^x/ln3)*(x+1)] igen?
Svar #1
11. september 2005 af trompeter (Slettet)
I må skrive, hvis I ikke forstår mine opskrivninger...
Skriv et svar til: Integralregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
