Generelt

Ligning

14. september 2012 af demirtas43 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hey folkens... 

Er der nogen der kan hjælpe mig med at løse denne ligning??

2*(x+1)*(x-3)=0

 


Brugbart svar (2)

Svar #1
14. september 2012 af mathon

            
                        2·(x+1)·(x-3) = 0                                brug nulreglen

                           x = -1   v   x = 3

 

                                             


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.