Matematik

Trekantsberegning

11. september 2005 af stine86 (Slettet)
Hey.
Nogen som kan hjælpe mig med denne opgave! :)
I trekant ABC er vinkel A=67,34, |AC|=5,2 og |AB|=7,3
- Beregn længden af BC samt vinklerne B og C

Hilfe :S

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2005 af LanioX (Slettet)

Du kan bruge cosinusrelationerne til at bestemme længden af siden |BC| og derefter kan du bruge sinusrelationerne til at finde de resterende vinkler.

Brugbart svar (0)

Svar #2
11. september 2005 af ColAlf (Slettet)

Cosinusrelationen er din ven :)

Brugbart svar (0)

Svar #3
11. september 2005 af silberbauer (Slettet)

Hey Stine
Det er ikk ret svært... Du ska bare bruge cos relationen til at finde den sidste længde... Bagefter ka du selv vælge om du vil bruge sin- eller cos relationen til at beregne de sidste vinkler ud, jeg vil anbefale at bruge sin relationen... du sku gerne ende med at få:
|BC|= 7,14
vinkel b = 42,22
vinkel c = 70,43

Brugbart svar (0)

Svar #4
11. september 2005 af ColAlf (Slettet)

Så fik vi da i hvert fald slået fast, at cosinus er løsningen :D

Svar #5
11. september 2005 af stine86 (Slettet)

Tak tak.. I får det til at lyde så nemt.. så jeg gir det endnu en chance og prøver igen.. tak ;)

Skriv et svar til: Trekantsberegning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.