Matematik

Integralregning

14. september 2012 af ers (Slettet)

Hej Alle, jeg har vedhæftet opgaven og håber nogen vil hjælpe

 

Mvh

Vedhæftet fil: Opgave 2.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2012 af SuneChr

Hvad er det, der er så svært her?

∫ f = g      Så det må jo være  g(8) - g(2)  ved aflæsning på grafen.


Svar #2
14. september 2012 af ers (Slettet)

Ja men hvordan sætter du det ind i integralet?


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. september 2012 af DrNielsen

indsætter grænserne. Det er et bestemt integral :-)


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. september 2012 af mathon

                 

                                                 28 f(x)dx = [g(x)]28 = g(8) - g(2)


Svar #5
14. september 2012 af ers (Slettet)

Aaah tak for det alle sammen :D


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.