Matematik

Procent

14. september 2012 af gym99 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Opgave: Bestem hvor mange procent rumfanget af en karaffel i denne serie ændres med, når højden øges med 10%. Hvor V (x) betegner rumfanget (målt i cm3), og x betegner højden (målt i cm).

Jeg har fundet ud af at a = 2.990535 og b = 1,61587 og funktionen hedder V(x)=1.61587*x^2.990535.

Er det her rigtigt?

((1.1)*2.990535-1)*100 = 228,9%?

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2012 af NejTilSvampe

Beregn :

Hvor x0 er et arbitrært tal i definitionsmængden for x. Ud fra opgavens beskrivelse burde du kunne forvente at x0 kan forkortes væk, i det at beskrivelsen antyder at dette forhold er uafhængigt af x.


Brugbart svar (2)

Svar #2
14. september 2012 af SuneChr

# 0  skønhedsfejl:

(1,12,990535 -1)·100%


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. september 2012 af NejTilSvampe

#1 - bør være :

Da det er hvormeget rumfanget er ændret med.


Skriv et svar til: Procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.