Matematik

Differentialkvotient og stamfunktion af...

14. september 2012 af HenrikN (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej! Ville lige høre om nogen kunne hjælpe mig med at finde differentialkvotienten og stamfunktionen af √7

Har kigget i mit skema men kan kun finde differentialkvotienten for √x og stamfunktion for √x


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. september 2012 af peter lind

√7 er et tal elelr en konstant. Du har helt sikkert hørt om differentialkoefficienter af konstanter og stamfunktioner af konstanter


Svar #2
14. september 2012 af HenrikN (Slettet)

#1


Så det giver bare 0 eller hvorledes?

Når man differentiere en konstant er det = 0, men er lidt usikker på hvad det er når man integrerer den? Er det bare ax+k altså √7x+k


Brugbart svar (1)

Svar #3
14. september 2012 af peter lind

Det er korrekt at den afledede er 0. Du må da have hørt om stamfunktionen til en konstant. Sagt på en anden måde: hvilken funktioner kender du so differentieret giver en konstant ≠ 0


Brugbart svar (2)

Svar #4
14. september 2012 af SuneChr

∫ k dx = k·x + c

ab k dx = [k·x + c]ab = k·(b - a)

Er k = 0 , er det bestemte integral også 0.


Skriv et svar til: Differentialkvotient og stamfunktion af...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.