Matematik

hjæp!:-D

15. september 2012 af sofphina123 (Slettet)

Hej er der nogen der ved hvordan man forkorter brøker

fx  14

     35=


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2012 af jnl123

du kan f.eks. dividere med 7 i både tæller og nævner


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. september 2012 af mathon

                         

                                                  7 / 7·5 = ?


Svar #3
15. september 2012 af sofphina123 (Slettet)

skal man bare dividere altid med 7 :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. september 2012 af jnl123

nej :)

prøv og forkort:

9/27

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. september 2012 af sashii

#3, du skal dividere med et tal som både tælleren og nævneren går op i


Svar #6
15. september 2012 af sofphina123 (Slettet)

3/9


Brugbart svar (0)

Svar #7
15. september 2012 af jnl123

#6

det er rigtigt! :) men 3/9 kan også forkortes igen


Svar #8
15. september 2012 af sofphina123 (Slettet)

når oki mange tak for hjælpen :-D


Svar #9
15. september 2012 af sofphina123 (Slettet)

3/9 = 1/3


Brugbart svar (0)

Svar #10
15. september 2012 af jnl123

jeps :)


Svar #11
15. september 2012 af sofphina123 (Slettet)

hehehe :-)


Skriv et svar til: hjæp!:-D

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.