Matematik
gør rede for
11. september 2005 af
stumpL (Slettet)
jeg skal gøre rede for at af funktionen
f(x)=(x^2+4x-a)/(x^2+4x-5) er ethvert tal a forskellig fra 5 har lokalt ekstremum for x=-2 og bestemme de værdier af a, for hvilke dette ekstremum er et lokalt minimum.
hvad gør jeg?
f(x)=(x^2+4x-a)/(x^2+4x-5) er ethvert tal a forskellig fra 5 har lokalt ekstremum for x=-2 og bestemme de værdier af a, for hvilke dette ekstremum er et lokalt minimum.
hvad gør jeg?
Svar #2
13. september 2005 af stumpL (Slettet)
jeg har differentieret det... men det d er lift trælst... hvad skal jeg så?
Skriv et svar til: gør rede for
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
