Matematik

Ligning!

15. september 2012 af eray (Slettet)

har lidt svært ved denne ligning som lyder sådan

7x+3=4(x+2)-2

tak på forhånd :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2012 af peter lind

Gang parentesen ud. Flyt alt med x over på venstre side og alt uden x over på højre side


Svar #2
15. september 2012 af eray (Slettet)

Det er lidt svært at forestille sig hvordan man skal, men giver alligevel et forsøg, skal der så stå

7x-2x=4+3+2-2

håber det er rigtigt! :D


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. september 2012 af HrQuantum (Slettet)

7x+3=4(x+2)-2

Mellemregning:

4(x+2) = 4 * (x+2)

Vi bruger den distributive lov, og ophæver parentesen..

4*x + 4*2   =   4x + 8

Nu ser ligning sådan ud:

7x + 3 = 4x + 8 - 2

Nu kan du tage den selv herfra (:


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. september 2012 af 123434 (Slettet)

7x+3=4(x+2)-2

7x+3=4x+8-2

Den har vist ingen løsning. Eller er det bare mig.

 

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. september 2012 af peter lind

Der er en løsning. Flyt led med x over på venstre side og de 3 over på højre side


Svar #6
15. september 2012 af eray (Slettet)

Det hjalp virkelig meget Quntum Tak! :DD


Skriv et svar til: Ligning!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.