Matematik
Stamfunktion
11. september 2005 af
fjolliver (Slettet)
Har lidt problemer med denne:
f(x) = ln(2/x)
Håber på hjælp/forklaring.
Tak!
f(x) = ln(2/x)
Håber på hjælp/forklaring.
Tak!
Svar #1
11. september 2005 af Epsilon (Slettet)
Skal du bestemme en vilkårlig stamfunktion til
f(x) = ln(2/x)
eller en specifik stamfunktion, hvis graf indeholder et bestemt punkt?
//Epsilon
f(x) = ln(2/x)
eller en specifik stamfunktion, hvis graf indeholder et bestemt punkt?
//Epsilon
Svar #2
11. september 2005 af fjolliver (Slettet)
Jeg skal finde integralet fra kvdrod(2) -> 3 , så jo, der er en graf... Håber det besvarer dit spørgsmål.
Svar #3
11. september 2005 af Epsilon (Slettet)
#2: Det gør det.
Vink: brug en logaritmeregneregel til at omskrive integranden og integrér dernæst.
//Epsilon
Vink: brug en logaritmeregneregel til at omskrive integranden og integrér dernæst.
//Epsilon
Skriv et svar til: Stamfunktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
