Matematik

projektion

16. september 2012 af hans1995 (Slettet) - Niveau: B-niveau

plzz hjælp mig jeg skal bestemme projektionen af FM på FT

FM= x= (-9,42) y= 3,42 FT= x= 0 y =(-12,50)


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2012 af Andreww (Slettet)

Bruge formlen for projektion!

Se eksempelvis denne video:

http://www.youtube.com/watch?v=_-vmmXxb3MI


Skriv et svar til: projektion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.