Matematik

Isolering af v0

16. september 2012 af JoseKofoed (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej jeg sidder med en matematik opgave som jeg virkelig ikke kan finde ud af.... man skal isolere nogle bogstaver..

Tallene ud fra bogstaverne er følgene.

v=51

a=9,8

t=5

vo=2

 

Jeg skal finde formelen hvor ver isoleret

 

så: vo=????

Nogen der kan hjælpe?`:)

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

Jamen, hvad har de symboler med hinanden at gøre?? v0 er isoleret i det du skrev

vo = 2


Svar #2
16. september 2012 af JoseKofoed (Slettet)

 Feks formlen til t er 

t=v-v0/a

og formlen til v er 

v=a*t+v0

 

Og nu skal jeg finde formlen til både a og v0 


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Du mener, at du skal isolere a af t = (v - v0)/a og isolere v0 af v = at + v0  ?

1) Gang med a og divider med t

2) Træk (at) fra på hver side.


Svar #4
16. september 2012 af JoseKofoed (Slettet)

MANGE MANGE MANGE TAK!!


Skriv et svar til: Isolering af v0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.