Matematik

Faktorisering af polynomier????

18. september 2012 af Tals (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg sidder med en opgave der hedder faktoriser polynomiet f(x)=x^2-4x-8

 

hvordan gør jeg det??? hjælp!

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2012 af Singlefyren (Slettet)

Find de 2 rødder.

Funktionen kan da omskrives til formen a(x-rod1) • (x-rod2)


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. september 2012 af mathon

      hvoraf
                                       f(x) = x2 - 4x - 8  =  (x - 2(1-√(3))(x - 2(1+√(3))


Skriv et svar til: Faktorisering af polynomier????

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.