Matematik

Vektorer

18. september 2012 af Solvejens (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der noge, der kan hjælpe?

Hvad mener man, når man siger, at c→ = 5 · i→ - 1 · j→  ???  (start med at forklare i ? og j ?).

(Pilene skal være OVER bogstaverne!)


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2012 af peter lind

mener du c = 5i-j ? I så fald menes c = (5, -1)


Svar #2
18. september 2012 af Solvejens (Slettet)

Ja, det tror jeg. Så hvad menes der med c = 5 • i - j  ???


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. september 2012 af peter lind

Se #1


Svar #4
18. september 2012 af Solvejens (Slettet)

Ok.


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.