Matematik

Optimering

18. september 2012 af Sussepigen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle :)

Jeg har brug for noget hjælp til følgende opgave (Fil vedhæftet)

Jeg har isoleret h i første ligning, og sat det ind på den anden ligning. Men tror ikke jeg har fået det rigtige..

 

Vedhæftet fil: Dok1.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2012 af peter lind

Hvorfor tror du ikke det ? Hvad har du fået ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. september 2012 af nielsenHTX

din tankegang er rigtig, så prøv at vis hvad du får.

du skal derefter løse S '(x)=0


Svar #3
18. september 2012 af Sussepigen (Slettet)

Okay, jeg har fået

            S(x)=(kvdr5+1)*x^2-4/3*(x^3-300)/x

 

Jeg har så sat S'(x)=0 og får -2.35 og 4.08


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. september 2012 af peter lind

S(x) er rigtig


Skriv et svar til: Optimering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.