Matematik

Isolering af y

19. september 2012 af Jens6554545 (Slettet)

Er y rigtig isoleret?

y2 = 4 - x2
y = √(4-x^2 )


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. september 2012 af nielsenHTX

næsten y=±√(4-x^2 )


Svar #2
19. september 2012 af Jens6554545 (Slettet)

Hvorfor +/-


Brugbart svar (1)

Svar #3
19. september 2012 af nielsenHTX

#2 fx så er 42=16 men (-4)2 er jo også 16 så x2=16 ⇔x=±√16


Svar #4
19. september 2012 af Jens6554545 (Slettet)

Okay, nu er jeg med. Tak:D


Skriv et svar til: Isolering af y

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.