Matematik

2/ (x-2) = 5 / (2x+2) svaret?

20. september 2012 af tjobber123 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej. har ikke kunne finde ud af den her. en der vil give svaret og en forklaring til? 

 

2/ (x-2) = 5 / (2x+2)

 

håber i kan hjælpe

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2012 af nielsenHTX

2/ (x-2) = 5 / (2x+2) ⇔ der ganges med nævneren på begge sider     x-2≠0 og 2x+2≠0

2(2x+3)=5(x-2)  ⇔  forsæt selv.

(jeg får at x=14)

#2 det er dig der skal lære det ikke mig.


Svar #2
20. september 2012 af tjobber123 (Slettet)

ville meget gerne have hele svaet.. hvis det er muligt :)


Skriv et svar til: 2/ (x-2) = 5 / (2x+2) svaret?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.