Matematik

Integralregning:

20. september 2012 af Naba0o (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hvad er værdien af :

 

 

Vedhæftet fil: foto-4.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2012 af mathon

 

                 0π/2 sin(sin(x))·cos(x)dx

    sæt
             u = sin(x)   og dermed   du = cos(x)dx


Brugbart svar (1)

Svar #2
20. september 2012 af SuneChr

ab f(g(x))g´(x) dx = αβ f(t) dt  hvor  β = g(b)  og  α = g(a)


Brugbart svar (1)

Svar #3
20. september 2012 af peter lind

Brug substitution t = sin(x) dt = cos(x)dx


Svar #4
20. september 2012 af Naba0o (Slettet)

hvilke metode bruger man og hvordan vil gerne lære en enkelt metode, så jeg kan løse lignende opgaver?

 

forresten nogen der ved hvor man kan finde en tutor til matematik, i universitetsniveau ?

 

tak


Svar #5
20. september 2012 af Naba0o (Slettet)

Altså her anvendes kædereglen ik, for substitution da man har værdier på ?


Skriv et svar til: Integralregning:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.