Matematik

Trigonometriske funktioner

21. september 2012 af perjepsen1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

hey ville høre om der var nogle der kunne hjælpe mig med at forstå disse opgave??

Forklar udfra pythagoras sætning hvornår sin(x)=cos(x) og forklar hvorfor.

Hvordan kan du bruge informationerne om de to funktioners nulpunkter når du kender en periode for en funktion?
Vis både med taleksempel og algebraisk.


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2012 af peter lind

sin(x) = cos(x) kan findes af hvilken projektioner ind på x og y aksen giver samme resultat. Der er ikke brug for pytagoras til det. Det er der til gengæld brug for hvis man vil have værdierne af sin(x) og cosi(x)


Svar #2
21. september 2012 af perjepsen1 (Slettet)

tak for hjælpen men skrev dog forkert i opgaven 
- Forklar udfra pythagoras sætning hvornår sin(x)=cos(x) og forklar hvorfor. (dette er en opgave alene)

- Hvordan kan du bruge informationerne om sin(x) og cos(X) funktioners nulpunkter når du kender en periode for en funktion?

Vis både med taleksempel og algebraisk.

 

 


Skriv et svar til: Trigonometriske funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.