Matematik

Mathcad hjælp :)

23. september 2012 af tessuj (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

En skæring man regner ud sådan her på lommeregneren, hvordan regner man den ud i mathcad? hovedsageligt hvordan jeg definere det område x må være i. 

Håber der er nogen der kan hjælpe.

(f(x)=g(x)) and  -pi/2 </= x </= pi/2


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2012 af Andreww (Slettet)

http://www.unf.edu/~mzhan/chapter1.pdf

Side 12, - definitionsmængde hedder "range" på engelsk. Du kan se kommandoen i ovenstående link.


Svar #2
23. september 2012 af tessuj (Slettet)

Kan jeg se, hvordan ville du så sætte det ind, begge i en eller lave 2 range? det som om det ikke rigtig fungere når jeg bruger større end eller = og mindre end eller = ??


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. september 2012 af Andreww (Slettet)

#2

Jeg ved ikke mere end det jeg googler mig til mht. Mathcad.


Skriv et svar til: Mathcad hjælp :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.