Matematik

Logaritmeopgave

23. september 2012 af Sinimini (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Har jeg regnet rigtigt i nedenstående opgave?

lnx-ln1/x = ln(x/1/x) = lnx2?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2012 af mathon

          

                       Ja
                               hvis du sætter parenteserne rigtigt


Svar #2
23. september 2012 af Sinimini (Slettet)

hmm...har jeg så regnet rigtigt?

Jeg ved ikke lige...Hvad er det for nogle paranteser?


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. september 2012 af mathon

 

                ln(x)  -ln(1/x)  =  ln(x / (1/x)) = ln(x2) = 2•ln(x)


Svar #4
23. september 2012 af Sinimini (Slettet)

nåå, okay. Tak skal du have;-)


Skriv et svar til: Logaritmeopgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.