Matematik
division
12. september 2005 af
LarsUlri (Slettet)
please hjælp mig med dette:
(81xy)^5/(-27x)^5
(det skal reduceres)
(81xy)^5/(-27x)^5
(det skal reduceres)
Svar #1
12. september 2005 af Dominik Hasek (Slettet)
Brug, at p^n/q^n = (p/q)^n, hvor p, q og n er reelle tal.
Svar #2
12. september 2005 af LarsUlri (Slettet)
okay, det fatter jeg ik noget af, hvad giver stykket?
Svar #3
12. september 2005 af Waterhouse (Slettet)
Som #1 siger: p^n/q^n = (p/q)^n
Eksempel:
42^5/6^5
=
(42/6)^5
=
7^5
Eksempel:
42^5/6^5
=
(42/6)^5
=
7^5
Skriv et svar til: division
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
