Matematik

Mængde

23. september 2012 af YesMe (Slettet)

Er der andre måde man kan gøre det enklere, som [2,4] ∪ [3,6] = [2,6]

Hvad med den her ]-inf;1[ ∪ ]3;inf[ = ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2012 af jnl123

 

]-inf;1[ ∪ ]3;inf[ = R\[1,3]


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. september 2012 af SuneChr

# 0       2. linje:

{ x ∈ R | x < 1  ∨  x > 3 }

# 3   Nej.

 


Svar #3
24. september 2012 af YesMe (Slettet)

Ved I om hvordan man kan definere sådan på Mapleprogrammet, hvis jeg skal lave et plot til det?


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. september 2012 af CuoOOoooO (Slettet)

#3 har du fundet ud af det? Jeg er meget intereseret i at kunne gøre det i maple.


Skriv et svar til: Mængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.