Matematik

lnx-ln1/x Hjælp!

24. september 2012 af hejsalol (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej Allesammen

 

Jeg tænkte på om der var nogle der kunne hjælpe mig med følgende opgave:

lnx-ln 1/x

 

Hvis i kunne give en regneregel og vise hvordan man regner den, ville det være super!


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

Benyt de generelle regler

ln(a·b) = ln(a) + ln(b)  , og ln(an) = n·ln(a)


Svar #2
24. september 2012 af hejsalol (Slettet)

Så hvordan ville du regne den #1?


Svar #3
24. september 2012 af hejsalol (Slettet)

hvis du kan hjælpe med det? :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. september 2012 af peter lind

brug at 1/x = x-1 sammen med reglerne i #1


Skriv et svar til: lnx-ln1/x Hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.