Matematik
Spg ang sinus og cosinus funktion
13. september 2005 af
B-gitten (Slettet)
Hej har fået en opgave der lyder således:
Givet funktion: V(t) = 0.2 sin ( (phi / 2)t + 2.5
V = liter
t = tid i sek
hvor jeg har fundet antal åndedrag i min
= 15, som var det første spørgsmål.
Næste spg. lyder: hvor stort er lungernes rumfang efter udånding?
skal jeg bare finde A? eller? plz. hjælp, sidder helt fast
Givet funktion: V(t) = 0.2 sin ( (phi / 2)t + 2.5
V = liter
t = tid i sek
hvor jeg har fundet antal åndedrag i min
= 15, som var det første spørgsmål.
Næste spg. lyder: hvor stort er lungernes rumfang efter udånding?
skal jeg bare finde A? eller? plz. hjælp, sidder helt fast
Svar #1
13. september 2005 af Dominik Hasek (Slettet)
https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=123626
Hvad er det lige A er for noget?
Hvad er det lige A er for noget?
Skriv et svar til: Spg ang sinus og cosinus funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
