Matematik

ligning

24. september 2012 af Kaan* (Slettet) - Niveau: B-niveau

opgaven lyder bestem tallet a en rod. a må ikke være nul.

ax2+4x+2=0

d= 42-4*1*2=0

                   8=16

                   a=2

 

Er det rigtigt regnet??? og er der nu en rod.


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2012 af SuneChr

En rod

42 - 4·a·2 = 0

a = 2

Ligningen kan da omskrives til

2·(x + 1)2 = 0


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.