Matematik

ophæve paranteser

26. september 2012 af bellinge (Slettet)

Nogen der kan hjælpe.

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2012 af CuoOOoooO (Slettet)

jeg forstår ikke dit excel--ark. Hvad er det helt præcist, du ønsker?


Svar #2
26. september 2012 af bellinge (Slettet)

jeg var ikke færdig.

 

GC3KFXW


11=A  Sheherezade 
13 =B kong Shanriyar  eller = 12 Kong Shahryar
13 = C Tusind og en nat
7  = D Mustafa
8 =  E Skrædder
0 = F ingen søskende
17 = G Alladins Farbroder
20= H Den Vidunderlige lampe

N(H*2)+(D+E)° G.        C-[(A*B)+(H*A)+((G*H)+EE))]

C-[+A*B-H*A-G*H-EE]

N (20*2)+(7+8) .  17.
N 55.17.


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. september 2012 af CuoOOoooO (Slettet)

Jeg forstår det stadig ikke. Hvad vil du gerne vide?


Svar #4
26. september 2012 af bellinge (Slettet)

Undskyld jeg roder har er formlen

 

N(H*2)+(D+E)° G.C-[(A*B)+(H*A)+((G*H)+EE))]

E(A-1)° (H+D+E+A).[(G*B)-(A-H)]-[(A*D)+(C*F)-(H/2)]


Skriv et svar til: ophæve paranteser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.