Matematik

Ligning

26. september 2012 af Sarahoej (Slettet)

nogle der kan hjælpe mig med de 2 ligninger her?

4(2-x)=8-x

0,5x+2(x-3)=3-0,5(3x+4)


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2012 af Andreww (Slettet)

4(2-x)=8-x    gang ind i parantesen på venstre side:

8-4x = 8-x

 

Samme fremgangsmåde i den næste.


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. september 2012 af mette48 (Slettet)

4(2-x)=8-x

gang ind i parentesen

læg 4x til på begge sider af =

træk 8 fra på begge sider

del med tallet foran x

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. september 2012 af peter lind

gang parenteserne ud og før  alle led med x over på den ene side af lighedstegnet og reste på den anden side


Svar #4
26. september 2012 af Sarahoej (Slettet)

Mange tak :) 

 


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.