Matematik

Kilometer gået.

26. september 2012 af wittenjohan (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Magnus familie har gået 2timer og 42 minutter, magnus ved at man går med en fart omkring de 4km/t, beregn hvor mange kilometer deres tur rundet i zoo har været?


Svar #1
26. september 2012 af wittenjohan (Slettet)

?


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. september 2012 af SuneChr

2 t 42 m  =  2 42/60 t =  2,7 t

 

På 1 t  gås 4 km

På 2,7 t  gås ................................... km


Svar #3
26. september 2012 af wittenjohan (Slettet)

#2


2 t 42 m  =  2 42/60 t =  2,7 t

 

På 1 t  gås 4 km

På 2,7 t  gås ................................... km



så det er 2,7 timer istedet?


Skriv et svar til: Kilometer gået.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.