Biologi

fotosyntese

13. september 2005 af KaB (Slettet)
nogle der kan hjælpe mig med hvilken betydning fotosyntesens to produkter har for mennesker og dyr?

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2005 af Stjerner (Slettet)

Først og fremmest: Kan du huske fotosyntesens 'produkter'? Så burde det ikke være så svært, nemlig.

Svar #2
13. september 2005 af KaB (Slettet)

jamen er det ikk bare BTB og plante?

Brugbart svar (0)

Svar #3
13. september 2005 af Stjerner (Slettet)

Er BTB = bruttoprimærproduktion? Vi kalder det BP.

Brugbart svar (0)

Svar #4
13. september 2005 af sagal (Slettet)

Er der nogle der hjælpe mig med dansk stil.

Brugbart svar (0)

Svar #5
13. september 2005 af frodo (Slettet)

BTB=bromthymolblåt

og nej det er ikke det der kommer ud af fotosyntesen!

der kommer glukose og ilt ud..

Brugbart svar (0)

Svar #6
13. september 2005 af Fjolset (Slettet)

Hmm... Hvilken betydning mon det så har for mennesker og dyr? (Mærk ironien :)

Brugbart svar (0)

Svar #7
16. september 2005 af Einstein_15 (Slettet)

#1

6CO2+6H20+E=C6H12O6+6O2

Skriv et svar til: fotosyntese

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.