Matematik

Reducer

26. september 2012 af Louiseee1 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Har fået denne educerings opgave, reducering er ikke min stærke side.

A.) ( a-b) i anden + ( a+ b) (a - b) + 2a( b -a )


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2012 af PeterValberg

Kend dine kvadratsætninger:

Dermed bliver din opgave til:

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. september 2012 af PeterValberg

Har et dokument om kvadratsætninger, der måske kan være en hjælp
(se vedhæftede)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. september 2012 af PeterValberg

UPS, - fik ikke vedhæftet en s...

SORRY

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. september 2012 af PeterValberg

Hva' pokker sker der lige for Portalen, - kan ikke vedhæfte....

Prøver noget andet....

Hent den her

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. september 2012 af CuoOOoooO (Slettet)

tak pvm :)


Brugbart svar (0)

Svar #6
26. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

Man har også

(a - b)2 + (a + b)(a - b) + 2a(b-a) = (a - b)( a-b + a + b -2a)

                                                          = (a - b)·0

                                                          = 0

#1 er ikke korrekt reduceret. Der gøres brug af (a+b)2 i stedet for (a+b)(a-b) .


Brugbart svar (0)

Svar #7
27. september 2012 af PeterValberg

#6 Ja for p....., gad vide, hvad jeg har siddet og tænkt på :-)

#0 beklager regnefejlen, - se #6

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #8
27. september 2012 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.