Matematik

Vinkel beregning

26. september 2012 af Yasiralir (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, har brug for hjælp til hvordan jeg løser nedenstående opgave:

Om en vinkel v vides, at sinv = 0,6. find de to vinkler (2 decimaler) i intervallet [0;180], der passer i ligningen.

Tak påforhånd

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2012 af peter lind

Det er noget man slår op på sin lommeregner. Desuden skal du bruge at sin(180º-v) = sin(v)


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. september 2012 af mathon

 

                            sin(V) = sin(180º-V) = 0,6

                            V = sin-1(0,6) = 36,87º

                            180º-V = 180º-36,87º = 143,13º


Svar #3
26. september 2012 af Yasiralir (Slettet)

Tusind tak :)

Skriv et svar til: Vinkel beregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.