Matematik

Mathcad, isolere variabel?

27. september 2012 af EVriderDK (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hvis man har p=log(g/d) hvordan får man så omskrevet formlen således at f.eks. g er isoleret istedet for p?

 

Kan man få det til at vise mellemregninger?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at log(x) og 10x er hinandens omvendte funktioner:

g/d = 10p , og dermed

g = d · 10p


Svar #2
27. september 2012 af EVriderDK (Slettet)

Jaja men mathcad skal gøre det :)

 

Hvis jeg nu vil isolere a i p=a*h.


Skriv et svar til: Mathcad, isolere variabel?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.