Matematik

HJÆÆÆÆÆLP

27. september 2012 af lp4654 (Slettet)

Så står jeg og har brug for hjælp igen...

 

Min opgave lyder sådanne :

prisen for 4 sandwich minus 7kr. er lig med prisen for 2 sandwich plus 7 kr. Hvor meget koster en sandwich


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2012 af kkppoo (Slettet)

4*x-7=2x+7

2x=14

x=7

en sandwich koster 7kr.


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. september 2012 af dikkelmikkel (Slettet)

Stil ligninger op:

4 sandwich kan skrives som prisen for 1 sandwich gange 4, (prisen for en sandwich er x): 4*x -7 = 2*x+7 <=>  4x = 2x+14 <=>?


Skriv et svar til: HJÆÆÆÆÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.