Matematik

Differential-og integralregning

27. september 2012 af CSSK (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hjelp!

Undersøge om g er en stamfunktion til f, når
                g(x)=x(x+3)-sqrt(x)+3
og
                 f(x) = 2 x + 3 - (1/(2 sqrt(x))

Hvad er fremgangsmåden her?

Er det ikke noget med at G'(x)= f(x) ???

TAK

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2012 af mathon

      kravet er
                       g '(x) = f(x)

hvilket du undersøger om er tilfældet


Svar #2
28. september 2012 af CSSK (Slettet)

Nemlig, har fundet løsningen på egen hånd nu


Skriv et svar til: Differential-og integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.